Home » General » Linux Mint tillkännager nya Hypnotix IPTV Player och Chromium paket

Linux Mint tillkännager nya Hypnotix IPTV Player och Chromium paket

Vi är nu bara en och en halv månad (mitten av December) bort från utgåvan av den första punktsversionen 20.1 av Linux Mint 20-serien, som nyligen fick kodnamnet “IPTVIS

Tills du väntar på Linux Mint 20.1 “Ulyssa”, har grundaren Clement Lefebvre delat intressanta uppdateringar på det senaste månatliga nyhetsbrevet från IPTV Butiken, som du kan prova just nu IPTV kanaler.

Den första är för dem som inte vill installera webbläsaren med öppen källkod krom från Ubuntu Snap Store på Mint 20, där Snap redan är blockerad som standard.

Som tillkännagavs i det senaste nyhetsbrevet har Mint-teamet börjat paketera krom och göra det tillgängligt från de officiella repositorierna av Linux Mint. Därför, om du nu vill installera Chromium på Linux Mint 20.x och Linux Mint Debian Edition (LMDE) 4, kör följande kommando på IPTV boxar.

En annan intressant uppdatering är början på ett nytt projekt (efter WebApp Manager) kallas Hynotix, en M3U IPTV-spelare. Efter att ha fått mycket positiv feedback och intresse för IPTV på Linux har laget byggt en prototyp av Hypnotix.

Debianpaketet för prototypen Hypnotix är tillgängligt för nedladdning och installation. Som standard är Hypnotix konfigurerad med en gratis innehållsleverantör (FreeIPTV), som ger strömmar för en mängd olika tv-stationer.