Home » General » Hur man gör DIY E-juice: en nybörjar guide

Hur man gör DIY E-juice: en nybörjar guide

En av de få nackdelarna med vaping är kostnaden för e-juice. Om du använder en sub-ohm setup, kan du enkelt bränna genom 10 mL på en dag. Dessa kostnader kan lägga upp, särskilt om du är ett beundrare av Premium och dyrare e-flytande varumärken. Och ofta är dina val begränsade. Kanske vill du vape på en icke-existerande profil, som ananas tobak eller en vattenmelon vaniljsås juice. Eller ännu värre, är vape butiken ur din föredragna nikotinhalt och du lämnar tomhänt eller med något du egentligen inte vill.

Oroa dig inte, det finns en lösning på alla dessa problem: gör din egen e-vätska! Om du redan har din DIY leveranser redo för att göra DIY e-juice, kommer ditt nästa steg att experimentera med några beprövade recept. För envar annars, här ‘ en lätt-till-följa leda på hur till göra hög kvalitet hem gjord DIY virker-saft. Vi kommer att täcka vad DIY leveranser och ingredienser du behöver, hur man blandar DIY e-juice, vape miniräknare, stöpning, tips och tricks, och mycket mer.
Vad är DIY e-juice?

I de termer, gör din egen e-vätska innebär att blanda ihop de tre viktigaste elementen som utgör e-juice: basvätska av PG och VG, nikotin och diy aromer och essenser koncentrat. Du behöver inte nödvändigtvis alla dessa, till exempel, om du föredrar din e-vätska att vara nikotin-fri eller ens okryddat. Idén kanske låter överväldigande, men det är mycket enklare än du kanske tror. Du behöver inte avancerade kunskaper i kemi-om du kan göra en cocktail, kan du göra din egen vape juice.
Hur man blandar DIY e-juice: Välj ditt sätt

Det finns två sätt att blanda DIY e-juice: volym eller vikt.

Vid blandning av vikt, varje ingrediens introduceras till blandningen genom att väga den, med hänsyn tagen till dess specifika allvar. VG, PG, och och nikotin har alla olika vikt per ML, så du kommer också att behöva en vape juice kalkylator som innehåller dessa värden för att göra allt lättare.

Blandning av volym innebär att mäta varje ingrediens volym med användning av en stor uppsättning av sprutor (helst en per ingrediens). Det finns en del städning inblandade, eftersom denna process är lite Messier än att bara klämma vätskor från en flaska till en annan.