Home » General » Nödvändiga prepperbutik prepper Färdigheter

Nödvändiga prepperbutik prepper Färdigheter

Prepping kan börja med mat och leveranslagring, men det slutar inte där. Preppers lär sig regelbundet och övar nya färdigheter. De lär sig att laga mat. De lär sig akut första hjälpen. De lär sig att jaga med en mängd olika vapen. De lär sig att bygga skräphyddor och andra skydd.

Från sömnad och konservering till brandstart och knutbindning, preppers lär sig viktiga och potentiellt livräddande färdigheter innan de kan behöva dem. Det är en del av att vara förberedd.
Bygga En Gemenskap

prepperbutik Preppers inser att det finns värde i att lära känna andra likasinnade individer. Vi kan lära av varandra. Vi kan hjälpa varandra. Vi kan dela med oss av vår kunskap och uppmuntra varandra. Prepping är inte ett nollsummespel; vi kan utöka pajen genom att hjälpa andra.

Dessutom är det omöjligt för en prepper att förvärva varje leverans och varje färdighet han någonsin behöver. Det finns helt enkelt inte tillräckligt med tid eller pengar för att förbereda sig i den utsträckningen. Så prepperbutik preppers lära känna andra i sitt lokala samhälle med liknande passioner men ändå olika färdigheter.

Om du har bilproblem är det trevligt att känna en mekaniker. Om du har skadat dig själv är det bra att känna till en EMT. Om livsmedelsförsörjningen störs under en längre period är det bra att känna en jordbrukare.

Människor som hjälper människor; det är en del av prepping.